Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 19:08 Yorum: 0

Sarıgül'den Simav ilçesine ziyaret

KÜTAHYA (AA) - İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerin CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, Simav ilçesini ziyaret...

Sarıgül'den Simav ilçesine ziyaret

KÜTAHYA (AA) - İstanbul'un Şişli ilçesinin eski Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerin CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül, Simav ilçesini ziyaret etti.

Sarıgül, helikopter ile geldiği ilçede, bir dizi temaslarda bulunduktan sonra Şaphane ilçesine geçti ardından da Simav'ın Kuşu köyüne geçerek burada cuma namazı kıldı. Daha sonra burada vatandaşlara hitap eden Sarıgül, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kuşu köyüne haziran ayında tekrar geleceğini belirten Sarıgül, şöyle konuştu:

"Sizler Türkiye'ye örnek oldunuz. Biliyor musunuz? Belediyeden köye dönüşen diğer yerlerde vatandaşlar, siyasiler, 'siz Kuşu gibi niye mücadele veremediniz?' diyorlar. 559 belde içerisinde gerçekten Kuşu, tarih yazdı. Kuşu hakkını alıncaya kadar inşallah bu mübarek günde söz veriyorum. Bende sizin yanınızda olacağım. Kuşu'nun dört mahallesine muhtar, bir de belediye başkanı seçeceğiz."

Sarıgül'e konuşmasının ardından köylüler tarafından çini tabak hediye edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber