Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 12:44 Yorum: 0

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Toksoy, mesajında, İşgale uğramış, zorluk ve yokluk içerisindeki Türk milletinin İstiklal mücadelesini taçlandıran, en önemli simgesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı olduğunu belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı 94. Yıldönümünü kutlamalarının, 15 Temmuz'daki hain ve başarısız darbe girişimiyle başlayan ve sonrasında yaşanan terör olayları nedeniyle buruk kutlandığını ifade eden Başkan Göksal Toksoy, "Atatürk'ü ve onunla birlikte canlarını vatana siper eden tüm kahramanları, 15 Temmuz gecesinde ve terör olaylarında vatanı için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. 94 yıl önce milletimizin istiklal ve istikbali için verdiği mücadele ve sahip olduğu milli mücadele ruhu aynı inanç, iman ve azimle bugün de sürmektedir. Bizler, Kurtuluş Savaşı sırasında ki imkansızlıklar içerisinde, büyük fedakarlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışıyoruz. Bu inançla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber