Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Nisan 2014 - 10:23 Yorum: 0

Sarıkamış şehir mezarlığı ağaçlandırıldı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediyesi şehir mezarlığında ağaçlandırma çalışması yaptı.Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla 30...

Sarıkamış şehir mezarlığı ağaçlandırıldı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediyesi şehir mezarlığında ağaçlandırma çalışması yaptı.

Sarıkamış Kaymakamlığı, Sarıkamış Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla 30 bin metrekare alan içinde yer alan mezarlığa törenle bin adet sarıçam fidanı dikildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, burada yaptığı konuşmada, başkanlığa seçildikten sonra ilk olarak mezarlığın temizliği, düzenlenmesi ve ağaçlandırılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İlçenin daha güzel bir görünüme kavuşabilmesi için aralıksız çalıştıklarını belirten Toksoy, şöyle devam etti:

"İlçemiz tarihiyle, turizmiyle ve eşsiz doğasıyla her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizler, kaymakamlık, tugay komutanlığı ve belediye olarak bu kentin gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için el birliğiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçenin bir an önce altyapı, çevre düzenlemesi ve görsel olarak değişmesi gerekiyor. Bunun için ilk icraat olarak mezarlığımızdan başladık. Kısa sürede bu şehrin her tarafında köklü değişiklikler yapacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle Sarıkamış'ımızı gerçek anlamda marka haline getireceğiz." 

Törene, ilçe protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber