Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 18:53 Yorum: 0

Sarıkamışlılar "İstikbal, İstiklal ve İstikrar" dedi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars Sarıkamış Derneğinde vatandaşlar ile çay sohbetinde buluşarak referandum hakkında bilgiler verdi.

Sarıkamışlılar 'İstikbal, İstiklal ve İstikrar' dedi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars Sarıkamış Derneğinde vatandaşlar ile çay sohbetinde buluşarak referandum hakkında bilgiler verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars Sarıkamış Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Kars Sarıkamış Dernek Başkanı Cemalettin Solmaz, "Referandumla beraber inşallah İstikbal, istiklal ve istikrarın sürecek" dedi.

"16 Nisan bu ülkenin dirilişidir"

Ülke olarak çok önemli bir süreçten geçildiğini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemize kurulan tezgâhlara ve oyunlara dur demek için, Türkiye'nin kaderini ve geleceğini kurtarmak için referanduma gidiyoruz. Dün bizimle dost olduğunu söyleyen Avrupa bugün ise bize karşı açık açık düşmanlığını göstererek, Haçlı ile Hilal'in savaşını başlatmaya çalışıyor.16 Nisan bu ülkenin dirilişidir. Türkiye yeni sistemiyle, genç ve dinamik yapısıyla Avrupa'ya korku sarmaya devam edecektir. Bizler, 7 iklim 4 kıtaya hükmetmiş ecdadın torunlarıyız. Hiçbir zaman ecdadımızı ve ecdadımızın bize olan emanetlerini unutmayacağız "dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber