Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 13:53 Yorum: 0

Sarıkamış'ta KHGB toplantısı

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2014 ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.Sarıkamış Öğretmen Evi'nde Kaymakam Muhammed Gürbüz başkanlığında...

Sarıkamış'ta KHGB toplantısı

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2014 ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Sarıkamış Öğretmen Evi'nde Kaymakam Muhammed Gürbüz başkanlığında düzenlenen toplantıya, KHGB Müdürü Doğan İşçi, İl Genel Meclisi üyeleri, köy muhtarları ile kaymakamlık personeli katıldı.

Gürbüz, yaptığı konuşmada, birlik olarak imkanlar dahilinde köylerdeki alt yapı ve diğer çalışmalar için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Toplantıya katıldıkları için köy muhtarlarına teşekkür eden Gürbüz, şöyle konuştu:

"Bütün çabamız, gayretimiz köylerimizin tamamında alt yapı sorunlarını kısa sürede çözmek. Bazı köylerimizde kanalizasyon alt yapısı tamamlandı. İçme suyu ve yol yapımı çalışmalarının büyük bölümü yapıldı. Ancak bunların yeterli olmadığını biliyoruz. Köylerimizdeki sorunların hepsine vakıfız, ama bunların hepsinin çözümü birden olmuyor. El birliği ile inşallah bu sorunları aciliyetine göre hepsini belli bir zaman dilimi içerisinde çözeceğiz."

Toplantı, İşçi'nin çalışmalar konusunda bilgi vermesi ve birliğin 2015 tahmini bütçesinin görüşülmesiyle son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber