Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Sarıkamış'ta yeni bir restoran açıldı

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde yeni bir restoran, törenle hizmete açıldı.Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde hizmet verecek restoranın açılışına Sarıkamış Kaymakamı Muhammed...

Sarıkamış'ta yeni bir restoran açıldı

KARS (AA) - Sarıkamış ilçesinde yeni bir restoran, törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde hizmet verecek restoranın açılışına Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök, daire müdürleri, iş yeri sahibi Saim Ucun ve vatandaşlar katıldı.

Gürbüz, açılışta yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın her geçen gün birçok alanda gelişmeye başladığını söyledi.

Kent merkezinde yeni iş yerlerinin açılmasının turizm açısından önemli olduğunu belirten Gürbüz, şunları kaydetti:

"İlçemiz tarihiyle, doğasıyla ve turizm potansiyeliyle bölgenin ve ülkenin önemli bir yeridir. Asıl amacımız turizmi 12 aya yayarak, bölgenin gelişmesine kalkınmasına katkı sağlamak. Bu manada özellikle kent merkezindeki iş yerlerimizi turizme uygun şekilde dizayn etmeliyiz. Çünkü yöremize gelen yerli ve yabancı turistlere en iyi şekilde hizmet vermek durumundayız. Son derece modern olan yeni işletme, hijyen kurallarına uygun hizmet verecek. Bu lokantamızın hayırlı olmasını, bol bereketli kazançlar getirmesini diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber