Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Sarıkaya'da DGD ödemeleri devam ediyor

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da çiftçilere mazot, gübre ve toprak analizi desteklerini içeren "Doğrudan Gelir Desteği" (DGD) ödemeleri devam ediyor. Ziraat Bankası Sarıkaya Şube Müdürü Ömer...

Sarıkaya'da DGD ödemeleri devam ediyor

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da çiftçilere mazot, gübre ve toprak analizi desteklerini içeren "Doğrudan Gelir Desteği" (DGD) ödemeleri devam ediyor. 

Ziraat Bankası Sarıkaya Şube Müdürü Ömer Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çitçilere yönelik DGD desteklerinin kimlik numaralarının son rakamına göre gerçekleştirildiğini ifade etti.

Birinci grupta kimlik numaralarının son rakamı 0 ve 2 olanlar için 27 Şubat tarihinden itibaren ödemelerinin yapılmaya başlandığını kaydeden Taşdemir, "İkinci grupta kimlik numaralarının son rakamı 4 ve 6 olanların ödemeleri 6 Mart'tan itibaren başlayacak. Üçüncü grupta ise kimlik numaralarının son rakamı 8 olanlar 13 Mart'tan itibaren ödemelerini almaya başlayacaklardır. Böylece toplamda Sarıkaya ilçemizde 4 bin 513 üreticiye 5 milyon 38 bin lira ödenmiş olacak" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber