Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Nisan 2014 - 13:58 Yorum: 0

Sarıkaya'da, Hac ve Umre Semineri Verildi

YOZGAT  (AA) - Sarıkaya Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (SESİAD), Hac ve Umre konulu seminer düzenledi.Bir otelde düzenlenen seminerde konuşan SESİAD Başkanı Ömer Şafak, programda kendilerini...

Sarıkaya'da, Hac ve Umre Semineri Verildi

YOZGAT  (AA) - Sarıkaya Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (SESİAD), Hac ve Umre konulu seminer düzenledi.

Bir otelde düzenlenen seminerde konuşan SESİAD Başkanı Ömer Şafak, programda kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve sarıkayalılara teşekkür etti.

Bu seminerdeki amaçlarının, insanın Hacca ve Umre'ye gitmeden önce eğitim alıp gitmesi gerektiğini söyledi.

Mekke ve Medine’ye ziyaretleri öncesi, mutlaka eğitimin alınması gerektiğini söyleyen Erkol, şunları kaydetti:

"Dernek olarak Mekke ve Medine ziyaret semineri düzenlemek istedik. Düzenlemiş olduğumuz bu seminerin amacı, Mekke ve Medine’ye gidecek Hacı adayımız ve Umrecilerimize orada yapmaları gereken ibadet usulünü, ziyaret usulünü detayıyla anlatmaktır. Bu semineri alan bir insan çok rahat o beldelerde şuurlu bir şekilde, nereyi, ne için ziyaret edeceği ve hangi dersleri alması gerektiğini öğrenmiş olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber