Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Sarıkaya'da halk eğitim merkezi kurslarına yoğun ilgi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Sarıkaya'da halk eğitim merkezi kurslarına yoğun ilgi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya'da Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların açılan kurslara yoğun ilgi gösterdiklerini ve taleplerin de gittikçe arttığını belirtti. 

Halk Eğitim merkezlerinin halkın her türlü öğrenme ihtiyaçlarının karşılanacağı kurumlar olduğunu anımsatan Yoldaş, ilçede ilk defa açılacak kursların da olduğunu anlattı. 

Açtıkları kursların istihdama yönelik olduğunu ifade eden Yoldaş, "Vatandaşlarımızın kendilerini toplumda daha özgüvenli ve başarılı birey olmaları birincil hedefimizdir. Yeni açılacak kurslarımıza da yoğun bir talep bulunmaktadır. Bu kurslarımızda da daha çok üretim yapmaya yönelik meslek eğitimleri verilecek. Kurslarımızdan bazıları da İŞKUR desteklidir. Bilinçli hamileler, Osmanlıca, kepçe operatörlüğü ve hasta kabulü açacağımız bazı kurslarımız. Halkımızın kurslarımıza göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı çok memnunuz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber