Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Sarıkaya'ya 300 kişilik cami yapılacak

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin Şekerpınarı Mahallesi'ne, Yahyasaray Evleri Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 300 kişilik cami yaptırılacak.Dernek Başkanı Hulusi Şahin, Yahyasaray...

Sarıkaya'ya 300 kişilik cami yapılacak

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin Şekerpınarı Mahallesi'ne, Yahyasaray Evleri Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 300 kişilik cami yaptırılacak.

Dernek Başkanı Hulusi Şahin, Yahyasaray Evleri mevkisine yapılacak caminin inşaat ruhsatını, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’den aldı. 

Şahin, burada yaptığı açıklamada, bu bölgede oturanlar için caminin çok büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Ruhsatı da alarak çalışmalara hız vereceklerini belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Camimiz 300 kişilik kapasiteye sahip olacaktır. Ruhsatımızı aldıktan hemen sonra Belediye Başkanımız Sayın Ömer Açıkel, hemen inşaatın başlanacağı yere kepçe ve kamyonları göndererek hafriyat çalışmalarını başlattı. Kendisine ilgisi ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşaatımızı önce Allah’a sonra da Sarıkayalı halkımıza emanet ediyor ve bu yolda yanımızda olmalarını bekliyoruz." 

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, dernek yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Caminin Yahyasaray Evlerinin olduğu bölgede gerçekten bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Açıkel, "Belediye olarak böyle hayırlı bir hizmete desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Çalışmaları yerinde inceleyerek bundan sonra da takipçisi olacağız ve bir an önce bitirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızın da bu camimizin yapımında ellerinden gelen maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber