Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Eylül 2021 - 10:13 Yorum: 0

Sarıkız Parkı yenilendi

Kütahya Ilıca'da Sarıkız Parkı ile birlikte Hasulhas çevresinde yer alan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Sarıkız Parkı yenilendi

Kütahya Ilıca'da Sarıkız Parkı ile birlikte Hasulhas çevresinde yer alan parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen parklar artık daha konforlu ve güvenli bir hale geldi.

Uzun yıllardır bakımsız kalan Otel Harlek ile Hasulhas'ın bağlatısını sağlayan Sarıkız Parkı merdivenleri ve duvarları yenilendi. Yapılan yenileme çalışması ile eski görüntüsünden tamamen uzaklaşan Sarıkız Parkı, merdivenleri ve duvarlarının yanında, yenilenen aydınlatma direkleri ile daha güvenli ve konforlu bir hale dönüştürüldü. Diğer taraftan ise Hasulhas'ın çevresinde yer alan iki parkta da bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Ilıca termal bölgesine yapılan bu bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gelen misafirlerimizi memnun ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber