Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Kasım 2020 - 09:43 Yorum: 0

Sarıyer açıklarındaki yük gemisinde mürettebatı şoke eden olay

Sarıyer Kilyos açıklarında bir yük gemisindeki mürettebattan biri odasında kendini asarak intihar etti.

Sarıyer açıklarındaki yük gemisinde mürettebatı şoke eden olay

Sarıyer Kilyos açıklarında bir yük gemisindeki mürettebattan biri odasında kendini asarak intihar etti. Mürettabatı şoke eden olay sonrası gemiye çıkan Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekiplerin incelemelerinin ardından şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Sarıyer Kilyos açıklarındaki bir yük gemisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, denizdeki yük gemisinde görev yapan mürettebattan kimliği henüz öğrenilemeyen bir şahıs, odasında kendini asarak intihar etti. Şahsa ulaşamayan gemideki diğer mürettebat odasına gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Şoke olan mürettebatın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler sağlık ekipleriyle birlikte gemiye çıktı.

Mürettebat şoke oldu

Şahsın üzerinde tetkik yapan sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından çalışma başlatan sahil güvenlik ekipleri, cesedin üzerinde bir süre inceleme yaptı. Mürettebatın da ifadesini alan ekiplerin çalışmaların ardından şahsın cenazesi karaya çıkartıldıktan sonra cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber