Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Nisan 2022 - 11:48 Yorum: 0

Sarıyer’de gecekonduların üzerine uçan tır kaldırılmaya başlandı

Sarıyer'de yokuş aşağı inerken gecekonduların üzerine uçan tonlarca ağırlıktaki tırı kaldırma çalışmalarına başlandı.

Sarıyer’de gecekonduların üzerine uçan tır kaldırılmaya başlandı

Sarıyer'de yokuş aşağı inerken gecekonduların üzerine uçan tonlarca ağırlıktaki tırı kaldırma çalışmalarına başlandı. 6 kişinin yaralandığı kazada önce dorsesi çıkarılan tırı kaldırma çalışmaları havadan görüntülendi.

Sarıyer Maden Mahallesi Özdereiçi Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında meydana gelen kazada,,34 BV 1304 plakalı inşaat demiri yüklü tır, yokuştan aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gecekonduların üzerine devrilmiş, gecekondularda ağır hasar meydana gelirken, gecekonduda mahsur kalan İbrahim, Ayşe, Rafet, Furkan ve Türkan Tosun ile tırın sürücüsü Remzi Bingöl'ü kurtarmak için çalışma başlatılmıştı. İtfaiye ekiplerince mahsur kaldıkları yerden kurtarılan 5 kişi ve tırın sürücüsü Remzi Bingöl, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Tırı kaldırma çalışması dron ile görüntülendi

Tırın ve gecekonduların üzerine devrilen demirlerin kaldırılması için itfaiye ekipleri vinçlerle çalışma başlattı. Gecekondu üzerine devrilen yaklaşık 30 ton ağırlığındaki demir vinçler yardımıyla kaldırılarak yol kenarına bırakıldı. Ardından tırı gecekonduların üzerinden kaldırma çalışmalarına başlandı. Önce tırın dorse kısmı büyük bir dikkatle yerinden çıkarıldı. Ardından vinçle kaldırılarak yol kenarına bırakıldı. Tırın şoför kabinin çıkarılması çalışmaları da sürüyor. Öte yandan tırı kaldırma çalışmaları havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber