Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Şarkışla'da 271 kişi işe yerleştirildi

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında  271 kişinin nisan ayında işe başlayacağı bildirildi.Şarkışla Ağaçlandırma ve Toprak...

Şarkışla'da 271 kişi işe yerleştirildi

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında  271 kişinin nisan ayında işe başlayacağı bildirildi.

Şarkışla Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza İşletme Şefi Gökhan Albayrak, Seyfettin Soysal Konferans Salonundaki toplantıda, işe 300 kişinin alınacağını ancak 271 kişinin gerekli şartları sağladığını söyledi. 

Bu nedenle kura çekimi de yapmadıklarını ifade Albayrak, 1 Nisan'da iş başı yapacak işçilerin köylerde, ana yol kenarlarında, okul, cami ve mezarlıklarda ağaçlandırma çalışması yapacaklarını kaydetti. 

Albayrak, şartları uygun olan 29 kişinin daha 1 Nisan'a kadar kurumlarına başvuru yapabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber