Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Kasım 2014 - 17:18 Yorum: 0

Şarkışla'da kaldırımlara çocuk oyun grubu

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, genişletilen kaldırımlara çocuk oyun grupları kuruluyor. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Yıldırım Mahallesi'ndeki çalışmaları denetledi. Oğuz,...

Şarkışla'da kaldırımlara çocuk oyun grubu

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, genişletilen kaldırımlara çocuk oyun grupları kuruluyor. 

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Yıldırım Mahallesi'ndeki çalışmaları denetledi. 

Oğuz, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin daha yaşanır bir hale getirilmesi için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti.

Araç trafiğinin yoğun olduğu alanlarda kaldırım çalışmalarına devam edeceklerini artık yayaların yoldan değil kaldırımlardan yürüyeceğini ifade eden Oğuz, "Malum yollarımız dar. Kaldırımları büyük şehirlerdeki gibi geniş tutmaya ve genişletmeye çalışıyoruz. Hem genişletiyor hem de ailesiyle yürüyüşe çıkanlar için oturup dinlenebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Bu arada çocukların da sıkılmamaları için oyun grupları monte ediyoruz. Bu çalışmamızı yoğun bölgelerde uygulamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber