Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Şarkışla'da kent mezarlığı çalışmaları

Belediye Başkanı Oğuz: "Nisan ayı ortasında ihaleye çıkılarak düzenlemelere başlanacak"

Şarkışla'da kent mezarlığı çalışmaları

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kent mezarlığı için Nisan ayı ortasında ihaleye çıkılacağını ve alanda düzenlemelere başlanacağını bildirdi.

Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki Garipler Mezarlığında defin için çok az yer kaldığını, bunun üzerine yeni mezarlık alanı için çalışma başlattıklarını söyledi.

"Kent mezarlığı" olarak adlandırdıkları yeni mezarlık alanının Akçakışla yolu üzerinde bulunduğunu belirten Oğuz, "İlçeye bin 200 metre mesafedeki Gündüzün Yazı olarak bilinen alanda yaklaşık 720 dönüm üzerinde, yeşil alanların olduğu, tek tip mezarlığın oluşturulacağı, 1. etap defin alanı için Nisan ayı ortasında ihaleye çıkılarak düzenlemelere başlanacak" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber