Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Şarkışla'da "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması"

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün İstanbul Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile düzenlediği "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması" Şarkışla ilçesinde yapıldı.  Anadolu Lisesi...

Şarkışla'da 'Ufka Yolculuk Kültür Yarışması'

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün İstanbul Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile düzenlediği "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması" Şarkışla ilçesinde yapıldı. 

 Anadolu Lisesi ve Nenehatun Meslek Lisesinde  "İdeal İnsan, Son Peygamber, Hazreti Muhammet’in Hayatı Bilgi Yarışması" başlığıyla düzenlenen yarışmaya, 830 kişi katıldı.  

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülke genelinde yapılan yarışmaya ilçede vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.

Yarışmada, 46 kişinin görev yaptığını belirten Ergen, dereceye giren kişilere çeşitli ödüller verileceğini ifade etti. 

Ergen, kategorilerinde birinci olanlara umre, ikincilere tablet bilgisayar ve üçüncülere çeyrek altın hediye edileceğini söyledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber