Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2014 - 14:38 Yorum: 0

Şarkışla'dan kısa kısa

Kanal frekanslarının değişmesi, Şarkışla ilçesinde servis ve tamircilerde yoğunluk yaşanmasına yol açtı

Şarkışla'dan kısa kısa

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Türksat 4A haberleşme uydusuna geçiş yapılmasının ardından televizyon yayınlarının frekanslarını ayarlayamayan vatandaşlar, elektronikçilerde yoğunluğa neden oldu.

Türksat 2A haberleşme uydusu Türksat 4A'ya aktarılınca televizyon kanallarının frekansları değişti, değişikliği algılamayan uydu cihazlarına sahip vatandaşlar, elektronikçilere akın etti.

Elektronikçilerde uzun kuyruklar oluştu.

Elektronik cihaz satan Tuncer Kavun, bir uydu alıcısını 10 lira karşılığında yaptığını belirterek, iki gündür işlerinin yoğun olduğunu ve bu durumdan memnun olduklarını söyledi.

 

- Kaymakam Gül, köy gezilerinde bulundu

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, İl Özel İdaresince 2015 yatırım programlarına ilave edilecek olan projeler için köylerde incelemelerde bulundu.

Gül, incelemeler kapsamında Bağlararası, Kümbet, Kaymak, Karakuz, İğdecik, Yalanı, Hocabey ve Kılıççı köylerini gezdi.

İncelemeler sırasında köylülerin sorunlarını da dinleyen Gül, amaçlarının sorunları gidermek ve hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber