Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Şarkışla'dan kısa kısa

Şarkışla'da çam fidanları toprakla buluşturuldu

Şarkışla'dan kısa kısa

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde 250 adet çam fidanı dikildi.

Sağır Mahallesi Muhtarı Salih Kekeç'in kendi imkanlarıyla temin ettiği 250 fidan, mahalledeki su deposu ve mezarlığın bulunduğu alanda toprakla buluşturuldu. 

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da fidan dikme etkinliğine katıldı.

Muhtar Kekeç'e duyarlılığından dolayı teşekkür eden Oğuz, çam dikilen alanda çevre düzenlemesi yapılacağını ve buraya oturma alanlarının oluşturulacağını söyledi.

 

- SESOB Başkanı Köksal'ın Şarkışla ziyareti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal,  Şarkışla Esnaf Odası ve Şoförler Odası'nı ziyaret etti.

Köksal, ilk olarak Şarkışla Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Himmetoğlu'na ziyarette bulundu. Zaman buldukça merkez ve ilçelerde bulunan odalara ziyarette bulunduğunu belirten Köksal, esnaf teşkilatı olarak merkez ve ilçelerde bulunan oda yöneticileri ve üyeleriyle geniş bir aile olduklarını söyledi.

Himmetoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Köksal'la bir süre sohbet etti.

Köksal, daha sonra Şoförler Odası Başkanı Alaaddin Tinni'yi makamında ziyaret ederek, esnaf teşkilatı olarak oda yöneticileriyle uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Köksal, "Oda başkanlarının ilçelerinde tespit ettikleri sorunları yerinde dinliyoruz" dedi.

Tinni de Köksal'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber