Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Şarkışla'dan kısa kısa

Şarkışla'da 870 öğrenciye kıyafet yardımı yapılacak

Şarkışla'dan kısa kısa

SİVAS (AA) - Şarkışla’daki çeşitli okullarda eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kıyafet yardımında bulunulacak.

Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından merkez, belde ve köylerdeki 870 öğrenciye kıyafet verilecek.

Kaymakam Davut Gül’ün girişimleriyle bir mağazadan sağlanan giyecekler, öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan Aydemir'e teslim edildi.

Gül, yardımların bir hafta içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını belirterek, "Talebimizi geri çevirmeyen ve 870 öğrencimizin yüzünü güldüren mağaza yetkililerimize teşekkür ediyorum, daha önceden de bin 200 öğrencimize kıyafet yardımında bulunmuşlardı" diye konuştu.

Bu arada Kaymakam Gül, Şarkışla Devlet Hastanesinde heyet raporu verilebileceğini de belirterek, "Hastanemizdeki eksiklikler giderilerek heyet raporu verecek konuma geldi. 9 Mart Pazartesi gününden itibaren hastalar Şarkışla Devlet Hastanesine başvurarak, gerekli raporu bir haftada alabilecek. Şarkışla'nın yanı sıra Altınyayla ve Gemerek ilçelerinden gelecek hastalar da hastanemizden heyet raporu alabilecek" dedi.

 

- Şarkışla'daki metruk binaların yıkımı sürüyor

Şarkışla Belediyesi, ilçe merkezindeki metruk binaları yıkmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Pınarönü Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yıkılmaya yüz tutmuş ve  tehlike arz eden binaları tespit ettiklerini belirtti. 

Mülk sahipleriyle anlaşarak yıkım kararı aldıklarını dile getiren Oğuz, "İlçemizin estetiğini korumak için bu binaları yıkıyoruz. Bu sayede hem ilçemiz görüntü kirliliğinden kurtulmuş olacak hem de buralarda oluşabilecek kötü alışkanlıkların önüne geçilmiş olacak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber