Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

Şarkışla'ya yapılacak 3. Etap TOKİ konutları

Belediye Başkanı Oğuz: "Arsa devri gerçekleştikten sonra TOKİ tarafından konutların yapımı için ihale aşamasına geçilecek"

Şarkışla'ya yapılacak 3. Etap TOKİ konutları

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçeye yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutlarıyla ilgili bilgi verdi.

Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlanacağını belirterek, başvuruları aldıklarını söyledi.

Oğuz, 259 konut inşa edileceğini hatırlatarak, "Arsanın Milli Emlak Genel Müdürlüğünden TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Arsa devri gerçekleştikten sonra TOKİ tarafından konutların yapımı için ihale aşamasına geçilecek. 2015 yılında büyük ihtimalle temeli atılmış olacak. Ayrıca TOKİ yetkilileriyle yapmış olduğum görüşmelerde aldığım bilgilerde TOKİ'nin bu konutlarda farklı bir proje uygulayacağını öğrendim. Daha estetik bir projenin uygulanacağı ifade edildi. Daha fazla modern çizgilere yer verileceği söylendi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber