Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi
Teknoloji 24 Kasım 2017 - 14:13 Yorum: 0

Sarsılmaz Yönetim Kurulu Başkanından yerli silah açıklaması

DÜZCE(İHA) – Sarsılmaz Silah Sanayi tarafından Düzce'ye yapılacak 32 derslikli okul için Vali Zülkif Dağlı ile iş adamı Latif Aral Aliş arasında...

Sarsılmaz Yönetim Kurulu Başkanından yerli silah açıklaması

DÜZCE(İHA) – Sarsılmaz Silah Sanayi tarafından Düzce'ye yapılacak 32 derslikli okul için Vali Zülkif Dağlı ile iş adamı Latif Aral Aliş arasında protokol imzaladı. Törenin ardından Sarsılmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral, yerli silah ile ilgili soruları cevapladı.

Öğrencilerinde katıldığı törende Vali Zülkif Dağlı, Sarsılmaz Silah Sanayi tarafından Düzce'nin Uzunmustafa Mahallesine yapılacak olan Sarsılmaz Aliş Anadolu Lisesi ile ilgili olarak "Sarsılmaz tarafından Uzun Mustafa Mahallemize 32 derslikli bir Anadolu Lisesi yapılması üzerine bir protokol imzaladık. 18 ay gibi bir süremiz var. 18 ay sonunda inşallah okulumuz tamamlanmak suretiyle Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilecek" dedi.

Sarsılmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş ise, "Düzce'mize aşağı yukarı bin kişinin okuyacağı bir ortaokul ve lise kazandırmak bizim için büyük onur ve gurur kaynağı. Babamızın ismini yaşatmak büyük onur bizim için burada olan bunu bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.

İmza törenin ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

"Hükümetimiz Savunma sanayisini destekliyor"

Valilik çıkışında soruları yanıtlayan Sarsılmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş, yerli silah ile ilgili olarak "Zaten bizim silahımız yerli ve milli. Tabi ki her şekilde büyük yatırımlar yapıyoruz. Bunları gerçekleştiriyoruz. Hükümetimizde bütün savunma sektörünü destekliyor, bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber