Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Saruhan Mahallesinde yollar yenileniyor

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Muradiye Camii ve çevresinde yol düzenleme çalışması başlattı.

Saruhan Mahallesinde yollar yenileniyor

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Muradiye Camii ve çevresinde yol düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile Saruhan Mahallesinde 5 sokakta toplamda 4 bin 750 metrekarelik yol yenileme çalışması yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mimar Sinan'ın Ege Bölgesindeki tek eseri olan Muradiye Camii etrafından bulunan yolda düzenleme çalışması başlattı. Caminin yan tarafından geçen ve kayrak taşları ile döşeli olan yolda oluşan bozukluklar nedeni ile yeniden düzenleme çalışması başlatıldı.

Saruhan Mahallesinde 10901, 1905, 2200, 2204, 2906 sokaklarda mevcut yolun sürekli olarak deforme olduğunu ve vatandaşlardan büyük şikayetler geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bilindiği gibi Muradiye Camisi, Mimar Sinan'ın Ege Bölgesindeki tek eseridir. Bu nedenle Muradiye Camisinin de aralarında bulunduğu birçok tarihi yapının bulunduğu bir bölge olan Saruhan Mahallesinde Muradiye Camisinin hemen yan tarafından başlayarak 5 sokakta yolları yeniden düzenliyoruz. Mevcutta döşenmiş ama zamanla aşınmış olan kayrak taşlarını ve asfaltı tamamen söküyoruz. Söktüğümüz bu alana daha sağlıklı olan kilitli parke taşı döşemesi yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışma ile Saruhan Mahallesindeki 5 sokak daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Geçtiğimiz gün itibarı ile başlamış olduğumuz çalışmamız tamamlandığında toplamda 4 bin 750 metrekarelik yolda yenileme çalışması yapmış olacağız. Saruhan Mahallemizde yaptığımız bu çalışmamız halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Saruhan Mahallesinde yollar yenileniyor

Saruhan Mahallesinde yollar yenileniyor

Saruhan Mahallesinde yollar yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber