Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Saruhanlı Ovası’na dev Türk Bayrağı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesinin bayrak talebini geri çevirmedi.

Saruhanlı Ovası’na dev Türk Bayrağı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesinin bayrak talebini geri çevirmedi. Mahalleye dikilen dev Türk Bayrağı'nın aydınlatmasının da yapılmasıyla birlikte bayrağın tüm Saruhanlı Ovası'ndan görülebileceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Kepenekli Mahallesi'ne Mahalle Muhtarı Adil Kara'nın isteği üzerine dev Türk Bayrağı dikti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın bayrak direğini dikmesinin ardından ilçeye giden Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Erdinç Karaköse ve Mahalle Muhtarı Adil Kara ile birlikte bayrağı göndere çekti. Daha sonra Erdinç Karaköse'yi makamında ziyaret eden İra, Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet ve çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Karaköse ile birlikte Kepenekli Mahallesini de ziyaret eden Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, burada vatandaşlara şapka ve Türk Bayrağı hediye etti. Mahalleye dikilen dev Türk Bayrağı'nın aydınlatmasının da tamamlanmasıyla birlikte tüm Saruhanlı Ovası'ndan görülebileceğini belirten İra, Türk Bayrağı'nın sonsuza kadar ülkemiz üzerinde tüteceğini söyledi. Mahalle Muhtarı Adil Kara da, taleplerinin karşılıksız kalmaması nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Saruhanlı Ovası’na dev Türk Bayrağı

Saruhanlı Ovası’na dev Türk Bayrağı

Saruhanlı Ovası’na dev Türk Bayrağı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber