Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2017 - 14:03 Yorum: 0

Saruhanlı’da yağmur kaza getirdi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yağmur yağışının ardından kayganlaşan yolda 3 araç birbirine girdi.

Saruhanlı’da yağmur kaza getirdi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yağmur yağışının ardından kayganlaşan yolda 3 araç birbirine girdi. Kazada can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza, sabah saatlerinde İzmir-İstanbul yolu Saruhanlı kavşağı yakınlarında meydana geldi. Yağmur yağışı sonrası kayganlaşan yolda seyir halinde olan 45 PA 3657 plakalı otomobilin sürücüsü Metin T. direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı istikamette giden Fatma K. idaresindeki 34 HYT 23 plakalı araca çarptı. Bu sırada yine aynı yönde seyir halinde olan 34 NJ 9106 plakalı otomobil sürücüsü Ramazan K. da kazaya karışan Metin D.'nin otomobiline arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Kısa süreliğine tek şeritten verilen yol, kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

Saruhanlı’da yağmur kaza getirdi

Saruhanlı’da yağmur kaza getirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber