Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Haziran 2020 - 11:03 Yorum: 0

Saruhanlı’da yağmurdan etkilenen yollar bakıma alındı

Son günlerde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle, Saruhanlı'da Sarıçam-Şatırlar, Bahadır-Gökçeköy ve Kayışlar mahalleleri arasında kalan, yolların...

Saruhanlı’da yağmurdan etkilenen yollar bakıma alındı

Son günlerde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle, Saruhanlı'da Sarıçam-Şatırlar, Bahadır-Gökçeköy ve Kayışlar mahalleleri arasında kalan, yolların bazı yerlerinde toprak ve taşlar yollara geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler de, mevcut güzergahta trafik güvenliğini sağlamak için taş ve toprakları yollardan temizleyerek, şarampolde bakım yaptı.

Saruhanlı ilçesi Sarıçam-Şatırlar, Bahadır-Gökçeköy ve Kayışlar mahalleleri arasında kalan, yolların bazı yerlerinde yaşanan yağışlar sonrası toprak ve taşlar yollara geldi. Trafik güvenliğinin olumsuz etkilenmesi nedeniyle mevcut güzergahta bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, yollardaki taş ve toprakları temizledi. Bunun yanı sıra şarampollerde de bakım çalışması yapan ekipler, ulaşımda güveni yeniden sağladı. Yürütülen çalışmaları Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu da takip etti.

Saruhanlı’da yağmurdan etkilenen yollar bakıma alındı

Saruhanlı’da yağmurdan etkilenen yollar bakıma alındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber