Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Saruhanlı’nın mahalle sorunları görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile Kayışlar Mahallesinde bir araya geldi.

Saruhanlı’nın mahalle sorunları görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile Kayışlar Mahallesinde bir araya geldi. Saruhanlılı muhtarların yoğun katılım sağladığı toplantıda, mahallelerin sorunları gündeme getirildi ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu'nun ev sahipliği yaptığı toplantıda, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan'a; Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Erdinç Karaköse, Saruhanlı Belediyesi meclis üyeleri İbrahim Aydoğdu, Mesut Karakış ve Ahmet Tumbalı'da eşlik etti.

Muhtarlardan yoğun katılım sağlandı

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı genelinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Muhtarların yerel yönetim temsilcisi olduklarını ve bu nedenle önemli bir görev yürüttüklerinin altını çizen Arslan, mahallelere istenen hizmetleri de tek tek not etti. Büyükşehir Belediyesi'nin proje, yatırım ve hizmet noktasında ortaya koyduğu performansın kamuoyu tarafından büyük beğeniyle karşılandığını ve bu noktada Saruhanlı Mahalle muhtarlarının bu toplantıya yoğun ilgi gösterdiklerini dile getiren Arslan, Büyükşehir Belediyesi'nin geriye kalan 2 buçuk yılda durmadan çalışacağını söyledi. Muhtarlar da düzenlenen toplantının kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu dile getirdi ve bir sonraki toplantının Kepenekli Mahallesinde yapılması kararlaştırıldı.

Saruhanlı’nın mahalle sorunları görüşüldü

Saruhanlı’nın mahalle sorunları görüşüldü

Saruhanlı’nın mahalle sorunları görüşüldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber