Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2018 - 22:48 Yorum: 0

Sarunas Jasikevicius: “Kazandığımız için mutluyuz”

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes'in yetenekli oyuncuları bulunduğunu ve böyle bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu...

Sarunas Jasikevicius: “Kazandığımız için mutluyuz”

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Anadolu Efes'in yetenekli oyuncuları bulunduğunu ve böyle bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Zalgiris Kaunas, THY Euroleague'in 23. haftasında deplasmanda Anadolu Efes'i 86-70 mağlup etti. Mücadele sonrası karşılaşma hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, "Bu akşam kazandığımız için mutluyuz. Efes, çok başarılı ve yetenekli oyunculara sahipler. Ama oyunun genelinde daha güçlü kalarak kazanmayı başardık. Taraftarlarımız da bizimle sürekli deplasmana gelerek takımı destekliyorlar. Bu Zalgiris için çok gurur verici bir şey. Onlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber