Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

SASKİ 9. Personel Buluşması

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (SASKİ) 9. Personel Buluşması düzenlendi.Serdivan'da bir tesiste gerçekleştiren programda konuşan Sakarya Büyükşehir...

SASKİ 9. Personel Buluşması

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce (SASKİ) 9. Personel Buluşması düzenlendi.

Serdivan'da bir tesiste gerçekleştiren programda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerini sürdürdüklerini bir yandan da Türkiye'ye örnek olacak yatırımları hayata geçirdiklerini belirtti.

"Hamdolsun bugün hidroelektrik santralleri kuran ve yeni santraller üzerinde çalışan, barajlar inşa eden, altyapı sorunlarına süratle çözümler üreten bir kuruluş haline geldik" diyen Toçoğlu, "SASKİ varsa sorun yoktur dedik ve her zaman gereken çalışmayı gerektiği yerde hayata geçirdik. Bu geldiğimiz nokta milletimiz için gayretli çalışmalarımızın sonucudur" ifadesini kullandı.

Toçoğlu, daha iyi ve daha kalıcı yatırımları hayata geçirme gayretinden ödün vermeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

 "Bu noktalara gelmiş olmak bizleri hiçbir zaman yavaşlatmayacak. İnşallah hep birlikte daha iyi yatırımları hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. SASKİ’nin bugüne kadar göstermiş olduğu gayretli çalışmalardan dolayı başta Genel Müdürümüze ve tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşlarımızın birincil ihtiyaçlarını karşılama noktasında çok önemli bir yerdeyiz. İnşallah çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Rabbim tüm çalışanlarımıza, aileleri birlikte huzurlu bir ömür nasip etsin."

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş de SASKİ’nin 2023 vizyonu ile çok daha önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini bildirdi.

Keleş, 2023 vizyonuna değinerek, şöyle konuştu:

"Gelecek perspektifimiz ile ilgili gerekli finansal, proje ve uygulama hazırlıklarını tamamladık. İnşallah önümüzdeki dönemde tüm çalışmalarımızın tamamlanması ile Sakarya’da su sorunu yaşayan bir bölge kalmayacak. Akçay Barajı yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çelik İsale hattımız tamamlanmak üzere. Kanalizasyon yatırımlarımız devam ediyor ve yeni projeler hazırlıyoruz. Karasu-Kocaali bölgesi için yeni bir baraj çalışmamız var. Çok büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah suya hizmet tüm yaratılmışlara hizmettir anlayışımızla çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

 Konuşmaların ardından Toçoğlu, SASKİ'den emekli olanlara, teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber