Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 10:08 Yorum: 0

SASKİ ilçelerin içme suyu sorununu çözüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki...

SASKİ ilçelerin içme suyu sorununu çözüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki içme suyu sorununu çözeceklerini söyledi.

Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçeleri içme suyu inşaatı işinin 5 milyon 250 liraya mal olacağını belirten Kamil Demircioğlu, "Projede Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinin kırsal kesimleri ile ilçe merkezindeki mahallelerde içme suyu sorununu çözüme kavuşturacağız. İlçelerde içme suyu hatları ile su deposu ve terfi merkezi inşaat çalışmaları yoğun tempo da devam ediyor" dedi.

Projenin 2016 yılı sonunda tamamlanacağını kaydeden Kamil Demircioğlu, "Bu proje de 7'si 20 metreküp, 2'si 30 metreküp, 3'ü 50 metreküp ve 1 adet 100 metreküp kapasiteli olmaz üzere toplam 13 adet içme suyu deposu ve 5 adet terfi merkezi yapılacak. Bu proje kapsamında şimdiye kadar 113 kilometre içme suyu hattı döşendi" diye konuştu.

SASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Cihan Güller ise proje tamamlandığında Çarşamba ilçesinde Ağcagüney, Koldere, Ulupınar, Aşağı Musalla, Akça Tarla, Cayvar, Damlataş, Kabaceviz, Esençay ve merkez mahalleleri, Salıpazarı ilçesinde Muslubey, Alan Yaykın, Karacalar, Mumlu, Tahnal ve merkez mahalleleri, Terme ilçesinde Akbucak, Yüksek Yayla, Erenköy ve Akçay Karacalı Mahalleleri, Ayvacık ilçesinde ise Yenice ve Meşeli Düz Mahallelerinin içme suyu sorununun çözüleceğini açıkladı.

SASKİ ilçelerin içme suyu sorununu çözüyor

SASKİ ilçelerin içme suyu sorununu çözüyor

SASKİ ilçelerin içme suyu sorununu çözüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber