Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ocak 2017 - 15:33 Yorum: 0

SASKİ meydandaki kulübeyi yeniliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki su tahsilat kulübesinin yenileneceğini...

SASKİ meydandaki kulübeyi yeniliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki su tahsilat kulübesinin yenileneceğini ve personel sayısının artırılacağını söyledi.

SASKİ Genel Kurulu 2017 yılı 1. Birleşiminin 1. Oturumuna ait olağanüstü toplantısı Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında yapıldı. SASKİ'nin gündem maddelerinden biri olan geçici işçi vize cetveli tasdiki onaylandı. Buna göre, belediye ve bağlı kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin 24. maddesi gereğince hazırlanan geçen yıl 31 olan geçici işçi kadrosunu, bu yıl emekli olanların azalmasıyla birlikte toplam 26 adet geçici işçi kadrosu vizesi onaylandı. Gündemin diğer maddesi olan sözleşmeli personel ücretleri belirlendi. 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 49'uncu maddesi gereğince 2017 yılında SASKİ Genel Müdürlüğünde sözleşmeli olarak çalışan 3 mühendisin maaşlarının belirlenmesi hususunda Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünün 03 Ocak 2017 sayılı yönetmeliği doğrultusunda geçen yılki maaşlarına yüzde 3 oranında zam yapılması hususları genel kurulca onaylandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki kulübe değişiyor

Gündem dışı meclis üyelerinin sorularını cevaplayan SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, "Cumhuriyet Meydanı'ndaki su tahsilat kulübemiz vatandaşımızın en çok uğradığı yer. Görsel olarak da fiziki olarak da hoş bir durumu yok. Sadece burada değil, Belediyeevleri'ndeki, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki tahsilat kulübelerimizin de fiziki ve görsel durumları iyi değil. Şu anda Cumhuriyet Meydanı'nın yeni çevre tanzimine uygun olacak şekilde ve bir eleman daha arttıracak şekilde prefabrik olarak yeni bir tahsilat kulübesi için ihale yaptık. Yakın bir zamanda orayı yenileyeceğiz. Ayrıca kulübenin üzerine de vatandaşlarımızın yağmurdan ve güneşten etkilenmemesi için güneşlik gibi bir şey koyacağız" dedi.

SASKİ meydandaki kulübeyi yeniliyor

SASKİ meydandaki kulübeyi yeniliyor

SASKİ meydandaki kulübeyi yeniliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber