Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2017 - 20:18 Yorum: 0

SASKİ’den 2 ilçede 4 mahalleye müjde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kemaliye Grubu İçmesuyu projesinde sona gelindiğini...

SASKİ’den 2 ilçede 4 mahalleye müjde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kemaliye Grubu İçmesuyu projesinde sona gelindiğini açıkladı.

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin 16 ilçesinde vatandaşlarımız için hayata geçirdiğimiz projeleri bir bir tamamlıyoruz. Kurum olarak Sakarya'nın tüm noktalarına dünya standartlarında içmesuyu ulaştırmak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Arifiye ilçemize bağlı Kışlaçay, Çınardibi, Kemaliye Mahalleleri ile Geyve ilçemize bağlı Boğazköy Mahallemizde toplamda 14 kilometrelik içmesuyu hattı inşa ettik. Ekiplerimiz hattaki çalışmaların ardından bir adet içmesuyu deposunda da çalışmalarını sürdürüyor" şeklinde konuştu.

İki ilçede toplamda 4 mahalle için 3,6 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, "Arifiye ve Geyve ilçelerimizde hayata geçirdiğimiz içmesuyu projesi ile bölgede yaşayan vatandaşlarımızın musluklarına daha sağlık ve bol içmesuyu ulaştıracağız. 4 mahallemizde 18 kilometrelik içmesuyu hattında ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. İçmesuyu depomuzun inşası ise sürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde depomuzu da tamamlayacağız. Yatırımızın hizmete alınmasıyla birlikte Arifiyeli ve Geyveli hemşerilerimizin musluklarına daha kaliteli içmesuyu ulaştırmış olacağız. Şimdiden hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SASKİ’den 2 ilçede 4 mahalleye müjde

SASKİ’den 2 ilçede 4 mahalleye müjde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber