Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Şubat 2020 - 13:48 Yorum: 0

SASKİ’den koku açıklaması

SAMSUN (İHA) – Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), yapılan analizler sonucunda insan sağlığını etkileyecek riskli bir durumun...

SASKİ’den koku açıklaması

SAMSUN (İHA) – Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), yapılan analizler sonucunda insan sağlığını etkileyecek riskli bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

SASKİ'nin resmi internet sayfalarından Samsun'daki içme suyunda koku olduğuna yönelik iddialara ilişkin açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamada testlerin sonucunda insan sağlığını etkileyecek riskli bir durumun olmadığı ve sahada gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edilerek, "Samsun şehir geneline verilen içme suyunun bakteriyolojik ve kimyasal açıdan analizleri sürekli yapılmakta olup, insan sağlığını etkileyecek riskli bir durum söz konusu değildir. Farklı adreslerden gelen bahse konu şikayetler için ekiplerimiz sahada gerekli araştırmalarını yapmakta ve çalışmalarını sürdürmektedirler" denildi.

SASKİ’den koku açıklaması

SASKİ’den koku açıklaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber