Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:54 Yorum: 0

SASKİ’den su borcu olanlara uyarı

Su borcu olan vatandaşlara torba yasa kapsamında taksitle ödeme kolaylığı ve faiz indirimi sağlanıyor.

SASKİ’den su borcu olanlara uyarı

Su borcu olan vatandaşlara torba yasa kapsamında taksitle ödeme kolaylığı ve faiz indirimi sağlanıyor. SASKİ'den yapılan açıklamada, vatandaşlardan başvuruların alınmaya devam ettiği belirtildi. Kolaylıklardan faydalanmak için son başvuru tarihi ise 31 Ekim Pazartesi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada, su borcu olan vatandaşlara faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı sunan 6736 sayılı Torba Yasa kapsamında başvuruların devam ettiği ifade edilerek, "SASKİ olarak su borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını almaya devam ediyoruz. Torba Yasa ile borçlu vatandaşların ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesinde birikmiş borçları yeniden yapılandırılıyor. Yasa kapsamında borcu olan vatandaşların faizleri silinerek tekrar hesaplanıyor. Ayrıca vatandaşların borçlarını 2 ayda bir ödenmek üzere 18 aya kadar taksitlendirme kolaylığı da sağlıyor. Torba Yasadan faydalanmak için borçlu aboneler 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler. Ayrıca SASKİ Genel Müdürlük binamıza Cumartesi günleri de başvuru yapılabilir. Vatandaşlarımız (0264) 888 22 32 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber