Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

Sason'da çocuklar karda kitap okudu

BATMAN (AA) - Sason'da "Kütüphaneler Haftası" etkinliği kapsamında çocuklar karda kitap okudu.Sason Mereto Dağı eteklerinde bulunan ve yılın 8 ayı boyunca kar olan Sarıyayla köyünde...

Sason'da çocuklar karda kitap okudu

BATMAN (AA) - Sason'da "Kütüphaneler Haftası" etkinliği kapsamında çocuklar karda kitap okudu.

Sason Mereto Dağı eteklerinde bulunan ve yılın 8 ayı boyunca kar olan Sarıyayla köyünde bulunan Karayön İlkokulu öğretmen ve öğrencileri kütüphaneler haftasını kar üzerinde kitap okuyarak kutladı. 

Okul öğretmenlerinden Haşim Erdem öğrencilere haftanın anlam ve önemini  benimsetmek amacı ile böyle bir etkinlik yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

Erdem şunları kaydetti:

"Bu köyde henüz bir kurulu bir kütüphanemiz yok. Biz okulumuzdan ve kendi imkanlarımızla toplayabildiğimiz kitaplarla öğrencilerimizle kar üzerinde kitap okuyarak kütüphaneler haftasını kutladık. Kütüphaneler haftasında kitabın önemli bir öğrenim ve öğretim vasıtası olduğunu öğrencilerimize anlatıyoruz. Öğrencilerimize kütüphanede uyulması gereken kuralları ve kitap okumanın faydalarını anlattık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber