Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Sason'da "Hepimiz Din Kardeşiyiz" konferansı

BATMAN (AA) - Sason'da okullarda "Hepimiz Din Kardeşiyiz" konferansı yapıldı.Sason Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu, Yunus Emre Ortaokulu ile Karşıyaka Kız Yatılı Ortaokulu öğrencilerine...

Sason'da 'Hepimiz Din Kardeşiyiz' konferansı

BATMAN (AA) - Sason'da okullarda "Hepimiz Din Kardeşiyiz" konferansı yapıldı.

Sason Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu, Yunus Emre Ortaokulu ile Karşıyaka Kız Yatılı Ortaokulu öğrencilerine konferans verdi.

Konferansta Ocakhanoğlu, din kardeşliğinin önemine vurgu yaparak, geleceğin teminatı olan din kardeşliğinin pekiştirilmesi gerektiğini söyledi.

"Din kardeşliği meselesini ve tarihi sürecini iyi anlamalıyız" diyen Ocakhanoğlu, şunları söyledi:

"Huzurlu bir toplum için din kardeşliği olmasa olmazdır. Bizler bireysel aidatlardan sıyrılarak İslam kardeşliği şemsiyesi altında toplanmalıyız. Huzurun, barışın ve kardeşliğin yakalanabilmesi için İslam kardeşliğine muhakkak ihtiyacımız vardır. Din kardeşliğini unutmayan bir toplumun parçalanması, zayıflatılması asla mümkün olmayacaktır. Bu bilinçle harekat etmeli din kardeşi olduğumuzu unutmamalıyız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber