Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Sason'da karla mücadele eden ekipler

BATMAN (AA) - Sason'da kış mevsiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar ile mücadele eden ekipler zor günler geçiriyor.Kapanan yolları açmak için mücadele eden kar temizleme ekipleri 10...

Sason'da karla mücadele eden ekipler

BATMAN (AA) - Sason'da kış mevsiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar ile mücadele eden ekipler zor günler geçiriyor.

Kapanan yolları açmak için mücadele eden kar temizleme ekipleri 10 günde bir evlerine gidebiliyor. Bazen bir hastaya ulaşmak için 2 gün ara vermeden çalışıyorlar.

Yaşadıkları şartları anlatan kar ile mücadele araç operatörü Hamdullah Baran, kar ile mücadele nedeniyle 10 günde bir eve gidebildiklerini söyledi.

Gece eve gidip gündüz erken çıktıkları için çocuklarını göremediğini belirten Baran, insanların rahat etmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Sason Özel İdare Şantiye Şefi Fatih Vural ise ilçede 7 defa kar yağışı tekrarladığı için 3 aydır yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Kışın 3 ay boyunca yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Vural şöyle konuştu:

"Personellerimiz, özellikle operatörlerimiz, arazide çalışan arkadaşlarımız, geceli gündüzlü 7-24 demeden yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Çalışmalarından Sasonlular da memnun, diğer amirlerimiz de çok memnun. Bu yoğun çalışmalarından dolayı personellerimiz, tabi bu sene kar yağışı 7 defa tekrar ettiği için evlerine pek gidemedi. 10-15 günde bir ancak gidebildiler. Bu anlamda ben personellerime özellikle teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber