Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 21:08 Yorum: 0

Sason'da okul ziyaretleri

BATMAN (AA) - Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren, okulların sorun ve sıkıntılarını öğrenmek için, ilçe ve bağlı köy okullarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.Ziyaretler...

Sason'da okul ziyaretleri

BATMAN (AA) - Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Eren, okulların sorun ve sıkıntılarını öğrenmek için, ilçe ve bağlı köy okullarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretler sayesinde okulların eksik ve sıkıntılarını birebir görme şanslarının olduğunu belirten Eren, göreve başladıktan kısa süre sonra birincil önceliklerinin okulları ziyaret etmek olduğunu söyledi.

Eren, "Okul idarecilerimizden gerekli bilgiyi almanın yanında bizde okullarımızı sık sık ziyaret ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretlerle okullarımızın isteklerini, sorun ve sıkıntılarını yerinde görebiliyoruz. Yapılan çalışmaların niteliğinin ve niceliğinin takibi daha bir kolaylaşıyor. Sorun ve sıkıntılara ivedi olarak müdahale edebiliyoruz” dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber