Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 14 Aralık 2017 - 11:08 Yorum: 0

Satranç Ligi’nin ikinci etabı başlıyor

Büyükşehir Okullar arası Satranç Ligi'nin ikinci etabı hafta sonu yapılacak.

Satranç Ligi’nin ikinci etabı başlıyor

Büyükşehir Okullar arası Satranç Ligi'nin ikinci etabı hafta sonu yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde organize ettiği Okullar arası Satranç Ligi'nin ikinci etabı 16-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hafta sonu yapılacak ve 10.30'da başlayacak olan ikinci etap maçlarına Gebze Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Okullar arası Satranç ligi, 8 etap üzerinden her ay bir turnuva olacak şekilde gerçekleştiriliyor.

Satranç Ligi ilkokul, ortaokul, lise kategorisinde düzenleniyor. Ligin ilk etabı 25-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. İki gün boyunca zorlu mücadelelere sahne olan birinci etabın sonunda Derince Turgut Reis ilkokulundan Gamze Ark, İzmit Özel Atafen ortaokulundan Alperen Sel ve Dilovası Özel Enka Teknik Okulları'ndan Emre Demirbaş kategorilerinde birinci oldu. Ligin bu hafta sonu yapılacak olan ikinci etabının da aynı heyecanda geçmesi bekleniyor. Etap kapsamındaki ilk tur maçları cumartesi günü 10.30'da başlayacak ve akşama kadar devam edecek. Pazar günü ise 6. Tur ile etap sona erecek. Maçların bitiminin ardından ödül Töreni yapılacak. Dereceye giren öğrencilere madalyaları verilecek.

Sekiz etap sonunda, okulların en iyi üç sporcusunun tüm etaplardaki puanları toplanarak, her kategoride, en iyi üç sporcusu olan okula ödül verilecek. İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birinci olan okullara bilgisayar, ikinci olan okullara fen laboratuvarı, üçüncü olan okullara ise kütüphane yapılacak.

Satranç Ligi’nin ikinci etabı başlıyor

Satranç Ligi’nin ikinci etabı başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber