Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

SAÜ'de "Bediüzzaman ve Müsbet Hareket" Konferansı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Nesli Ati Öğrenci Topluluğu tarafından "Bediüzzaman ve Müsbet Hareket" konulu konferans düzenlendi.SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen...

SAÜ'de 'Bediüzzaman ve Müsbet Hareket' Konferansı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Nesli Ati Öğrenci Topluluğu tarafından "Bediüzzaman ve Müsbet Hareket" konulu konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansta konuşan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Said Nursi’nin hayatını, tezini, getirdiği akılcı yaklaşımları ve bilimsel ispat yöntemini nasıl kullandığını anlattı.

Tarhan, Bediüzzaman'ın iyi ile kötünün mücadelesinde Müsbet hareketin en tesirli yaklaşım olduğunu sunduğunu belirterek "Yaşadıkları ve canlı hadiselerle bunu bizlere anlatmıştır. Bunları doğru analiz edersek daha sağlıklı ve doğru hareket ederiz" dedi.

Türkiye'nin durumunun iyiye gittiğinde her zaman bir fitne çıktığını belirten Tarhan “Türkiye son dönemde farklı bir psikolojik savaşın içindedir. Böyle bir dönemde Müsbet Hareket, önemli bir yol gösterici olacaktır" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber