Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

SAÜ'de "İzoder Yalıtım Malzemesi Tanıtım Semineri"

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından "İzoder Yalıtım Malzemesi Tanıtım Semineri" düzenlendi.SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerde...

SAÜ'de 'İzoder Yalıtım Malzemesi Tanıtım Semineri'

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından "İzoder Yalıtım Malzemesi Tanıtım Semineri" düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerde konuşan Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mediha İpek, mühendis adayı öğrencilere yalıtım konusunda bilgi verdi.

İnsanların daha konforlu bir yaşam sürebilmeleri için çevre yalıtımının önemine değinen İpek, "Özellikle ses yalıtımı konusunda gürültülü ortamların insan sağlığına birçok olumsuz etkisi var" dedi.

İpek, gürültülü ortamlarda bulunan insanların duyma bozuklukları, tansiyon hastalıkları, uyku bozukluları ve bundan kaynaklı stres gibi çok ciddi rahatsızlıklara kadar çıkan problemler yaşadığını vurguladı.

 Binalardaki gürültü kaynaklarının çevreden gelen dış, bina içi, darbe nedenli ve tesisat gürültüsü olduğunu aktaran İpek, yalıtım yapıldığında bu nedenle ortaya çıkaN sağlık problemlerinin ortadan kalkabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber