Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Ağustos 2018 - 18:43 Yorum: 0

SAÜ’de yapay zeka yaz okulu açılıyor

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi'nde "Yapay Zeka Yaz Okulu" açılıyor.

SAÜ’de yapay zeka yaz okulu açılıyor

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi'nde "Yapay Zeka Yaz Okulu" açılıyor.

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığında düzenlenen Yapay Zeka Yaz Okulu, 5-7 Eylül tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Lisans, lisansüstü öğrencileri ve akademisyenlere yönelik yapılacak olan Yapay Zeka Yaz Okulu, yapay zekanın lisans, lisansüstü ve endüstriyel uygulamacılara geliştirilen yapay zeka çalışmalarının sunulmasını ve bu alandaki ihtiyaçlar ve eğilimler hakkında bilgi sunmayı amaçlıyor. Üç gün sürecek yaz okulunda alanlarında uzman üniversite öğretim üyeleri ve endüstriyel uygulamacıların katılacağı seminerler ve eğitimler yer alacak.

Yaz okuluna başvuru ve detaylı bilgi için "www.yazsum.sakarya.edu.tr" adresi ziyaret edilebilecek. Yapay Zeka Yaz okuluna daha önce 16 Ağustos olarak açıklanan son kayıt tarihi 27 Ağustos 2018 Saat 12:00'a kadar uzatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber