Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ekim 2017 - 10:24 Yorum: 0

Savcı tacizciyi hastaneye yatırdı

Samsun'da 14 yaşındaki lise öğrencisi kız çocuğuna tecizde bulunan 64 yaşındaki bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı ve savcının talimatı ile Ruh...

Savcı tacizciyi hastaneye yatırdı

Samsun'da 14 yaşındaki lise öğrencisi kız çocuğuna tecizde bulunan 64 yaşındaki bir kişi polisin takibi sonucu yakalandı ve savcının talimatı ile Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde duraktan birlikte halk otobüsüne bindiği 14 yaşındaki lise öğrencisi G.K. adlı kız çocuğunun yanına oturan 64 yaşındaki İ.O., kız çocuğu ile sohbet edip daha sonra birlikte İlkadım ilçesi Gençlik Parkı yanında araçtan indiler. G.K.'ye elle tacizde bulunan İ.O., kız çocuğunu zorla iki kez de öptü. Olay yerinden kaçan İ.O., kızın şikayetçi olup olayın polise haber verilmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Polisteki sorgulanması tamamlanan İ.O., Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren İ.O., savcının talimatı ile Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine yatırıldı. Soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber