Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 13:43 Yorum: 0

Savcı yalanıyla 18 bin lira dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Çine ilçesinde kendilerini savcı olarak tanıtarak bir kişiden 18 bin lira dolandıran ve jandarmanın takibi sonucu Afyon'da yakalanan 3 şüpheli...

Savcı yalanıyla 18 bin lira dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Çine ilçesinde kendilerini savcı olarak tanıtarak bir kişiden 18 bin lira dolandıran ve jandarmanın takibi sonucu Afyon'da yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çine'de yaşayan Emir Hüseyin D.'yi cep telefonuyla arayarak kendisini Çine Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan şüpheli, Emir Hüseyin D.'ye başka şahıslara ait altınları evde bulundurduğunu, kendisinin suç işlediğini, bu nedenle kendisine ait altın ve paralarını sivil polislere teslim edip altın ve paralar üzerinde DNA örneklerinin alınması gerektiğini belirtti. Bunun üzerine evine gelerek sivil polis olduğunu beyan eden kişiye kendisine ait 12 bin 750 lira, 1 adet Cumhuriyet altını, 4 bin lira değerinde muhtelif altın ve bir adet zincir kolyeyi veren Emir Hüseyin D., bir süre sonra durumdan şüphelenerek jandarmaya ihbarda bulundu.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışması sonucu şüpheli aracın tespit edilmesi üzerine Aydın, Denizli, İzmir, Afyon ve Muğla İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, gerekli tedbirler aldı. Olaydan 6 saat sonra Afyon ili Sandıklı ilçesinde durdurulan şüpheli araç içerisinde bulunan C.G., Y.G. ve I.K. isimli şüpheliler yakalandı. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan arama neticesinde 15 bin 338 lira ele geçirildi.

Afyon'da gözaltına alınan şüpheliler, Aydın'ın Çine ilçesine getirildi. İlçe Jandarma Komutanlığındaki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen 3 zanlı tutuklanarak Çine Kapalı Cezaevine konuldu.

Savcı yalanıyla 18 bin lira dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

Savcı yalanıyla 18 bin lira dolandıran 3 şüpheli tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber