Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

“Savcıyım” diyerek dolandırdı, mahkemede serbest kaldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında kendisini savcı veya polis olarak tanıtan A.Ö., polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

“Savcıyım” diyerek dolandırdı, mahkemede serbest kaldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında kendisini savcı veya polis olarak tanıtan A.Ö., polisin yaptığı operasyonla yakalandı. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıs, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Turgutlu'da bir kişiyi kendisini savcı ya da polis olarak tanıtarak dolandıran A.Ö., polisin yaptığı çalışma ile suçüstü yakalandı.

Zanlının üzerinde yapılan aramada 8 bin lira, 4 çeyrek altın, 500 avro ve bir miktar ziynet eşyası bulundu.

A.Ö., emniyetteki ifadesinin ardından Turgutlu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıs, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber