Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 17 Haziran 2022 - 15:19 Yorum: 0

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “İHA üzeri kabiliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ANKA İHA'ya entegre edilen ŞİMŞEK dronunun istenilen bölgeye çok sayıda bırakıldığını duyurarak, "İHA platform...

Savunma Sanayii Başkanı Demir: “İHA üzeri kabiliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ANKA İHA'ya entegre edilen ŞİMŞEK dronunun istenilen bölgeye çok sayıda bırakıldığını duyurarak, "İHA platform geliştirmesi yanında İHA üzeri kabiliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Savunma Sanayii Başkanı Demir, sosyal medya hesabından sayılı ülkeler tarafından üzerinde durulan hareketli platformların başka bir hareketli platforma bırakılması, kontrol edilmesi ve güvenli şekilde geri alınması çalışmalarının başarıyla gerçekleştiğini açıkladı. ANKA İHA'ya entegre edilen ŞİMŞEK dronunun istenilen bölgeye çok sayıda başarı ile bırakıldığını vurgulayan Demir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yenilikçi teknolojiler alanında durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sayılı ülke tarafından çalışılan hareketli platformdan başka bir hareketli platform bırakılması, kontrol edilmesi ve güvenli şekilde geri alınması ülkemizde başarıyla gerçekleştirildi. ANKA İHA'ya entegre edilen ve farklı faydalı yükleri taşıma kabiliyetli ŞİMŞEK dronumuz istenilen bölgeye birçok kez başarıyla bırakıldı. İHA platform geliştirmesi yanında İHA üzeri kabiliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber