Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Saydam esnafından Sözütek’e destek ziyareti

Adana merkez Seyhan İlçe Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) Projesi kapsamında işyerleri yıkılacak...

Saydam esnafından Sözütek’e destek ziyareti

Adana merkez Seyhan İlçe Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) Projesi kapsamında işyerleri yıkılacak esnaflar, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i ziyaret ederek, sorunlarının adaletli şekilde çözüme kavuşturulması için destek istediler.

Başkan Sözütek'i makamında ziyaret eden bir grup esnaf, proje dahilindeki işyerlerinin değerinin çok altında kamulaştırılarak ellerinden alınmaya çalışıldığını, bunu karşı oldukları için de Seyhan Belediyesi tarafından mahkemeye verildiklerini anlatarak, meseleye mantıklı bir çözüm bulunması gerektiğini belirttiler.

ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Esnaflar, projesinin henüz tam olarak netleşmediği Adana Kent Meydanı'nın yapılacağı Balıkçılar Pazarı ile Saydam Caddesi üzerindeki dükkanların yıkılarak yerlerine yeni işyerlerinin yapılacağını, ancak bu süreç sonucunda esnafa, kura sonucu dükkan verileceğinin beyan edildiğini ifade ederek, bu durumun da kendilerini zora düşüreceğini dile getirdiler.

Başkan Nihat Sözütek de, Adana Kent Meydanı Projesi'nden etkilenecek, Balıkçılar Pazarı ve Saydam Caddesi esnafının sesine kulak verilmesi için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüşeceğini belirtti.

Sözütek, "Ortada hem kentin estetiği, caddenin modernizasyonu açısından güzel bir proje var. Bu projenin esnafımızı da mutlu edecek şekilde sonuçlanması hepimizin dileğidir. Esnafımızın mağdur edilmemesi için Sayın Başkan Zeydan Karalar ile görüşeceğim. Bu konuda müsterih olun. İnşallah, bu mesele en kısa sürede tatlıya bağlanır, esnafımız da rahatlar" dedi.

Saydam esnafından Sözütek’e destek ziyareti

Saydam esnafından Sözütek’e destek ziyareti

Saydam esnafından Sözütek’e destek ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber