Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 28 Mayıs 2018 - 11:58 Yorum: 0

Sayıştay Başkanlığının 156. kuruluş yıl dönümü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığının 156. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'a bir mesaj...

Sayıştay Başkanlığının 156. kuruluş yıl dönümü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanlığının 156. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'a bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sayıştay Başkanı Ahmet Baş'a gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Kamu kaynaklarının ekonomik, verimli ve etkin kullanımında önemli yeri bulunan ve anayasal bir yüksek denetim kurumu olan Sayıştay'ın 156. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bağımsızlık ve tarafsızlık, beklentilere duyarlılık, yeniliğe açıklık ve mesleki yetkinlik gibi temel değerlere bağlılığıyla devlet geleneğimizde önemli yeri bulanan Sayıştay, "kamu kaynaklarının etkin yönetiminde öncü olmak ve kurumsal yönetimde diğer kamu kurumlarına örnek olmak" vizyonu doğrultusunda başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Yetişmiş kadroları ve 156 yıllık birikimiyle, gerçekleştirdiği hukuka uygunluk denetimleri, devletimizin mali şeffaflığının sağlanmasında hayatı rol oynamaktadır. Yüksek vazife anlayışıyla, kararlı ve sıkı bir şekilde görevlerini yerine getiren Sayıştay Başkanlığımızın, önümüzdeki dönemde de milletimizin hakkını ve menfaatlerini koruma sorumluluğunu yerine getireceğinden şüphe duymuyorum. Sayıştay Başkanlığımızın 156. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, şahsınızda kurumun üyelerini ve tüm mensuplarını tebrik ediyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber