Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Saylar, yatırımları değerlendirdi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, seçim döneminde verdikleri sözler içinde yer alan projelerin içersinde neredeyse başlamayan hiçbir projenin...

Saylar, yatırımları değerlendirdi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, seçim döneminde verdikleri sözler içinde yer alan projelerin içersinde neredeyse başlamayan hiçbir projenin olmadığını söyledi.

Saylar, kent genelinde devam eden ve başlayacak olan kamu yatırımları ile ilgili bilgiler vererek, devletin bütün kademeleri ile dimdik ayakta olduğunu belirterek, " İşkur İl binası ihale aşamasına geldi ve Kasım ayında ihaleye çıkacak. Tapu Müdürlüğü binasının ise mimari projesi bitti fiziki açısından proje üzerinde değişiklik yapılıyor. Oda Kasım ayında ihaleye çıkacak. Öğlebeli mahallesinde devam eden Gençlik merkezimiz yüzde 95 seviyelerinde. SGK ve Milli Eğitim Müdürlükleri binaları bitti ve son rötuşları yapılıyor. Safranbolu'da yer alan Aldeğirmen barajının projesi Kasım ayında ihaleye çıkıyor. Safranbolu Akçu bölgesinde dere ıslah çalışmaları de aynı şekilde ihalesi Kasım ayında çıkıyor. Seçim zamanında vermiş olduğumuz projelerin içinde başlamayan hiçbir işimiz yok. Keltepe kayak merkezi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müteahhit teleferiğin bulunduğu alanda beton atma çalışmaları yapıyor. 2017 kışına biter diyorduk ama gelecek sene sonuna doğru tamamlanacak. Karabük'ün değerlerine sahip çıkacağız ve bunları bilmemiz lazım. Elimizdeki değerlerimizin üzerine daha çok değer katmak için çalışıyoruz" dedi.

"Ekonomimizi bozmaya çalışıyorlar"

İl Başkanı Saylar, Türkiye'de yatırımların devam etmesi gerektiğini ve korku tellallarına kulak asılmaması uyarısında da bulunarak, "Devletin bütün kademeleri ile bu ülke dimdik ayakta. Vatandaşlarımız kesinlikle yatırım yapmaya devam etsin. İnşaatçısı, sanayicisi, imalatçısı hiç kimse yatırımdan geriye kalmasın. Eskiden 7 düveldi şimdi 70 düvel bizle uğraşıyor. 15 Temmuz'u gerçekleştiremediler, şimdi ekonomimizi bozmaya çalışıyorlar. Bizim ekonomiyi bozmaya çalışırken, Avrupa'nın ekonomisi kalmayacak. Uluslararası firmalar notumuzu kırdı, şunu kırdı, onlar kendilerine baksın. Batmış bir Yunanistan'ın ekonomisini iyi gösterip yatırım yapılabilir diyen Moodys , Türkiye'ye yatırım yapılmaz diyorsa, hadi oradan kendi işinize bakın diyoruz. Bu ülkenin devleti ve milleti ile güçlüdür. Kimse bizle uğraşamaz. Ekonomimizi güçlendirerek ülkemizi savunmaya hazır millet vardır" ifadesinde bulundu.

Başkan Saylar ayrıca, Çevre yolunun projelerinin Karayolları bölge Müdürlüğü tarafından planlama ve projesinin bitirildiğini ve onaylanarak şuan Bakanlıkta ve ihale edilerek 2017 yatırım programına alınacağını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber