Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 16:53 Yorum: 0

Scooby Doo ile eğlence NeoPlus’ta

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi, 10-18 Eylül tarihleri arasında okula dönüş etkinliği ve Kurban Bayramı hediyesi olarak...

Scooby Doo ile eğlence NeoPlus’ta

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi, 10-18 Eylül tarihleri arasında okula dönüş etkinliği ve Kurban Bayramı hediyesi olarak sevilen çizgi film karakteri Scooby Doo ile çocuklara doyasıya eğlence yaşatacak.

Alışveriş Merkezi içerisinde kurulacak etkinlik alanında, dünyaca ünlü minibüsü Mystery Machine'de dijital oyunlar oynayacaklar, boyama atölyesinde 3 boyutlu minibüsü boyayacaklar, ıpad oyun alanında keyifli vakit geçirecekler. 12:00 -20:00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, ayrıca Scooby Doo kostüm karakteri ile tanışma ve fotoğraf çekilme fırsatı yakalanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber